5 september 2023

Nieuwsbrief september 2023

Beste vrienden van Het Seminarium,
 
Met deze nieuwsbrief brengen we je weer graag op de hoogte van het laatste nieuws en aankomende cursussen en evenementen.

Het Seminarium
De naam van ons instituut zullen we vanaf nu inkorten tot Het Seminarium. Zoals je wellicht weet, heten we voluit het Nederlands-Israëlietisch Seminarium, een hele mond vol. Het is een naam die we niet meer veel gebruiken, want over het algemeen spreekt men over ‘het seminarium’. Daarom maken we er vanaf nu kortweg Het Seminarium van. En dat zijn we tenslotte ook: hét opleidingsinstituut voor Joods Nederland.

Lesprogramma 5784 (2023/2024)
Het lesprogramma voor het nieuwe jaar is bekend. Een paar vertrouwde opleidingen en cursussen zullen ook in 5784 weer deel uitmaken van het programma, zoals de populaire Inleiding Talmoed, Parasja van de Week en onze cursussen Modern en Klassiek Hebreeuws.
Bijna alle cursussen vinden plaats bij ons op Het Seminarium, maar er is altijd de mogelijkheid om deze online te volgen.Meer informatie per cursus vind je op onze website.
Voor de snelle beslissers is er tot en met 31 oktober een vroegboekkorting van 5%!

Nieuwe website
Met de rebranding van onze naam hebben we ook onze website geheel vernieuwd. Alle cursussen zijn nu overzichtelijk te bekijken en aanmelden en betalen voor een cursus gaat nu een stuk makkelijker door het aanmaken van een account. Neem snel een kijkje op www.hetseminarium.nl.

Officiële opening gebouw
We zijn al een tijdje aan het werk in ons nieuwe onderkomen, maar op donderdag 19 oktober zullen het kantoor en de onderwijsruimten officieel worden geopend.

Spread the word
Ken je anderen die mogelijk interesse hebben in een cursus bij het Seminarium? Bijvoorbeeld iemand die Hebreeuws wil leren of actiever worden in sjoel? Deel dan onze informatie met hen, zodat we zoveel mogelijk mensen kunnen bereiken. Alvast bedankt!

Tot slot
Tot slot wensen je een gelukkig, gezond, zoet en leerzaam jaar toe. Dat we er samen een goed jaar van mogen maken! Tot ziens bij een van onze cursussen!
 
Hartelijke groet,
Het Seminarium