Betekenis van onze gebeden

Cursus-informatie

In deze cursus krijg je een diepere uitleg en de achtergronden van de dagelijkse gebeden.
Doe nu mee met Betekenis van onze gebeden!
Mevr. Drs. Rachel Loonstein-Just
Docent

Mevr. Drs. Rachel Loonstein-Just

Drs. Rachel Loonstein-Just genoot haar joodse opleiding bij haar vader, opperrabbijn M. Just ztl. en aan de Michlalah Jerusalem College te Jeruzalem. Daarna studeerde zij Franse Taal- en Letterkunde. Zij woont met haar echtgenoot in Amsterdam en heeft kinderen en kleinkinderen in Amsterdam en Israël. Zij werkt al vijfendertig jaar als docent aan de Joodse scholengemeenschap Cheider en zij geeft volwassenenonderwijs aan diverse groepen waaronder op Het Seminarium. Zij onderwijst onder meer de vakken Joodse geschiedenis, modern Hebreeuws, chumash, pirke avot, nach, tefilla en parashat hashavua. Haar streven is om jong en oud te motiveren en te inspireren door hen kennis te laten nemen van de rijke joodse bronnen en traditie.

Begeleiding en ondersteuning

Je kan al je vragen kwijt bij de docent tijdens de interactieve colleges. Er is altijd ruimte voor vragen en voor discussie.

Wat zijn de leeropbrengsten?

Na deze cursus ken je de achtergronden van de dagelijkse gebeden.

Periode

15 november 2023 - 26 juni 2024

Praktische informatie

De cursus begint op woensdag 25 oktober 2023 en vindt elke woensdag plaats van 19.30 – 20.15 uur, met uitzondering van de vrije dagen en vakanties. Bekijk hier ons vakantierooster.

Ik wil deze cursus volgen!